And-liga stunder

Idag har jag skaffat mig ytterligare en e-mailadress: [email protected], allt i enlighet med att "ta för sig på nätet" och synas. Idag var det lite svalare, tack vare att det regnat under natten. Men solen dök ganska omgående upp, framåt lunchtid. Ytterligare en dag avklarad på kursen alltså och vid hemkomst tog det inte särskilt lång tid innan välkomstkommittén dök upp. Fru And kom ivrigt snattrande på altanen, så det var bara att servera brödbitarna som fanns färdiga, om-ifall! Hon stoppade i sig en del, men flög sedan vidare, för att en timme senare återkomma med maken i släptåg. Det var snabbt gjort att äta upp resterna och sen tittade de länge på mig i glashuset, där jag satt och pratade i telefon. Hade inte tid med dom just då, så de ledsnade och drog.
Hittade på Twitter en efterlysning av slöjdare, till söndagsjippon på torget i Skövde under juli och fick via telefon mera information samt anmälde mig till detta. Det var helt gratis, vilket var perfekt för en hobbystickare som jag. Vi får väl se vart detta tar vägen och hoppas på bra väder, vilket är en grundförutsättning med mina alster.
Så gick en timme till, jag fixade ugnsbakad lax till morgondagens lådor och strax hördes utifrån, ett välbekant snattrande igen. Denna gång serverades kavringskanten till efterrätt, sen fick det räcka, - tyckte jag i alla fall.
Herr och fru var inte av riktigt samma åsikt, det förstod jag, då de spatserade runt, flera varv på trädäcket utanför altandörren, småmuttrande. Till slut gav de upp och lyfte mot solnedgången. Skulle dock tro att oddsen för en och annan and-lig visit imorron inte är speciellt höga. Verkar som jag har fått stamgäster "på halsen".
Men vad gör det, än så länge är det bara trevligt......


Tjena, var är käket då?


Thank you!


men "gubben" var visst också hungrig så här är vi igen


ok, ok, vi fattar, -inget mer idag alltså!


Som avslutning idag, en and-lös stund!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0