Cab-"cruise" och affärer

Lika ljuvligt väder idag också, men dags att åter åka till kurs. Denna morron var det bil från Mölltorp som skulle stå för transporten och på utsatt tid rullade åket in på Sågvägen, taket nere och klart för en "cruising" till Skövde.
Ja vi färdades inte i den takten, men klart njutbart var det ändå. Schalett på huvudet och allting, precis enligt "föreskrifterna", om det nu finns några sådana. Men helt klart har jag sett på film ("Bridget Jones dagbok") hur man bör vara utrustad, om inte annat för att bevara frisyren.
Vi anlände i lagom tid och bänkade oss framför datorerna, för att sen ta ett avbrott med kaffe, ute på loftgången.
Ingen mysfaktor direkt, men det var utomhus och solen sken. Där kunde man också studera listiga kajor, som inte lät sig hindras av ett fågelnät, någon spänt upp på en balkong. Man hade lämnat en glipa vid balkongräcket och den var fåglarna inte dummare än att de hade hittat. Sagt och gjort, en snabb raid in på balkongen, sen in genom den öppna dörren och ut igen genom springan vid räcket, med näbben full av vad de nu hittade (för ätbart) därinne och landa på taket ovanför oss, där de började "kalasa" på bytet i godan ro.
Dags för hemfärd i samma vackra väder och inte förrän vid Motocross-banan i Tibro, upptäckte jag att jag glömt bältet, så komfortabelt satt man i sätet.
Hemma var jag och handlade i närbutiken och kom i samspråk om souvenirer och dylikt, vilket slutade med att vi gjorde affärer i vykort, så nu finns min utsikt att köpa där som vykort, att sprida över världen....


Kolla nätet och innanför det, en öppen balkongdörr, hmmm.....


enkelt, få se vad jag nu fick tag på.


Ägaren anländer till fordonet...


startar bilen, trycker på lite knappar och vips....


är det klart för avfärd, bara passageraren slutar fota och sätter sig.


Lugnt och fridfullt, med undantag för mås-skriken förstås.


En båt kommer "hem" till hamnen...


medan en annan ger sig iväg,....eller vänta nu är det bryggan som har slitit sig?


Här är vykortet, den stora varianten. (fotat förra sommaren)


Samma vy ser idag ut såhär!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0