"Landat i Stockholm"

Det var sol och hyfsat varmt idag också. Morronen startade på frisersalongen och jag kan säga att det var skönt att bli av med kalufsen. Väl hemma igen mötte jag maken som skulle åka till Tibro och fixa mer olja till verandan.
Jag tog mig en kopp kaffe i glashuset under tiden, packade klart och radade upp i hallen. När saaben åter fanns på plats lastade jag in allt som var färdigpackat, för att sen starta middagen. Inkokt lax med hollandaisesås fick det bli.
Dags för färd till Skövde och informationsmöte om fyraveckors-kurs i sociala medier.
Insåg att det var lika bra att "hoppa på detta" trots att jag nog är ganska skeptisk till att det ger så mycket, egentligen. Jag blir ju inte yngre av kursen och det är väl det största hindret på vägen till nytt jobb, -min ålder.
Men prova nytt kan man alltid och ett och annat tips blir det säkert, så varför inte?
Sen snabbt hem igen och maken var nu färdig med sin packning och iväg bar det, mot 6-årskalas i Stockholm.
Lite skrämselhicka var det en stund, då polisen med fartkamera stod uppe på en vägbro, men två polisbilar längre fram hade redan "fått napp" och var upptagna. Vi hade nog inte för hög hastighet heller, men det var helt klart på gränsen.
Svårt at hitta parkering var det också, när vi väl var framme på Söder, maken är ute för tredje gången ikväll och letar en plats som inte är i riskzon för böter. Det blev "änna" för dyrt förra resan.


......men vi har precis varit där


Inte så mycket trafik



Fint träd vid vägen


Ok, har IKEA sagt det så......


Ner i underjorden....


snart är vi där.....


....bara Götgatan kvar och sen till höger.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0