Regn hela da'n

Inget vidare väder att vakna till idag, spöregn. Vilket skulle visa sig vara, ända fram till kvällen och det skvalar fortfarande. Förmiddagen ägnades åt jobbsökning och uppdateringar av sådana handlingar.
Väntade i det längsta på att det skulle bli uppehåll i regnandet, men det var förgäves. Bara att trava ut och blöta ner sig, tur och retur till postlådan.
Äntligen kom så det sista pappret från banken, där de rättat alla tokigheter, så nu återstår bara för mig att fixa renskrivningen av handlingarna och få iväg bouppteckningen till tingsrätten för registrering.
Först blev det dock lite miniröjning i tvättstugan, mer behövs men inte idag kändes det som. Istället serverade jag mig revbensspjäll till middag innan det var dags att trotsa regnet och köra till Hjo, för ett sista ärende angående lägenheten och förse mor med "godis" (bullar, choklad, kex) och frimärken. Mera mat behövde köpas till det egna hemmet, vilket jag ordnade på hemvägen och nu är det ishockey på TV. Mina auktioner som varit upplagda på Tradera har avslutats under kvällen med ganska gott resultat, bara ett objekt förblev osålt. Nu återstår endast att inkassera penningar och sedan skicka iväg varorna.


Precis så här trist har det sett ut hela dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0