Söndagsarbete

Obligatorisk sovmorgon och sen äntligen lite gröt på sängen igen, ett antal veckor sedan det hände senast. Därefter tog maken en date med oljeburk och pensel, på altanen. Jag hade också en inbokad date, med gräsklipparen.
Vi har även funderat, klurat och pratat en del om vilken "finish" och layout vi ska ha på våra gångvägar ner till den nygamla delen av tomten. Behöver vi trappor? ja, hur ska de se ut?, vilket håll ska de läggas åt osv.
Inspektion av den gamla nyupptäckta muren har maken dessutom hunnit med, grävt och plockat bort det lösa. Den går nog bra att bara bygga vidare på, tror vi. Han ska dock ta ett snack med grannen som är murexpert (cementarbetare till yrket).
Så dags att klara av middagen och glass till eftermiddagskaffet, innan vi ägnade oss åt fotboll, båda två.
En bänkade sig framför TV:n med sista omgången av Premier League för säsongen och en åkte till "B-lagsmatch" på Fagervi. Ni får gissa vem som gjorde vad.
Har bytt ut en del av våra solcellslyktor som var dåliga, vi får kolla ikväll om de nya är bättre, efter mörkrets inbrott. Imorron väntar kursstart i Skövde och efter den lite shopping på Jysk, om dom har det som står i katalogen. Kan vara lite si och så med det, har jag viss erfarenhet av.
Sonen är vidtalad om att ge en hjälpande hand i fortsatt trädgårdsarbete på torsdag. Maken ska bara försöka fixa en jordfräs också, som "extra arbetsresurs". Det lär gå fortare och smidigare än bara manuella krafter......


Soluppgång vid femtiden (bara högst tillfälligt vaken en kort stund vid denna timma)


Kebabkryddad köttfärs med tillbehör till middag


Detta är ett fågelbad till småfåglar.....vattenskål trodde skatan, tackar!


Fint väder, färdigoljad altan och nyklippt gräs, då smakar kaffet extra bra.


Racerbåt på sjön......


och en "hel hoper" noicy neighbours därtill, men inte direkt störande ändå.


Till sist en närstudie av tallen, vi har delad vårdnad om, med grannen.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0