After A W

Igår tyckte maken att vi skulle gå på after work hos Millners i Tibro, på fredagskvällen. För hans del är det ju "after work" ständigt numera och för min del blev det också after work, så som det  egentligen är tänkt. Det vill säga att man går direkt efter avslutad arbetsdag för att "varva ner" inför helgen, eller tagga upp. "Fritt valg" som dansken säger i rea-reklam.
Hann precis hem för att byta lite kläder innan det bar iväg för att äta grillbuffé och lyssna på nya förmågor i musikbranschen. Vi har inte varit där, åtminstone inte sen det blev ombyggt från bilförsäljningshall. Annars köpte vi en Opel där år 1990, vilken visade sig med åren vara en klen investering, då det mesta i felväg "angrep" vår vita Opel. Den blev dock aldrig "förlagd" så man behövde leta efter den, som i "Macken". Med facit i hand kanske det hade varit en välsignelse, att vi "fått" ett nytt exemplar menar jag. Vi lade många kronor på den i reparationer iallafall, innan den till slut 1998 blev utbytt mot en Mitsubishi som var snäll så länge vi hade den. Sonen som senare övertog, kan vara av en annan åsikt. Nåväl även denna bil är numera hädangången, men märket Mitsubishi har vi fortfarande förtroende för, hoppas det får så förbli.
Grillbuffén var god och billig, ölen och julmusten även dessa till belåtenhet och trevligt sällskap fick vi också, i form av f.d. kollega (också pensionär) med fru. Musiken var även den helt ok.
Blev dock ingen sen afton, utan vi var hemma redan vid tiotiden. Men det kan vi tänka oss att göra om.....
Irländsk pubafton nästa fredag, vem vet......
 
Millners grillbuffé för en hundring per person, billigt och gott.
 
Ja då hugger vi väl in......
 
Två f.d. lantbrevbärar-kollegor, numera pensionärs-"kollegor"......
 
....och här är "tanterna".
 
Underhållningen går mot sitt slut, båda banden spelar final-låtarna tillsammans. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0