Bara vara hemma.....

Blir kanske lite tjatigt, men sovmorron ääär ju så skönt, allra helst när man inte kommer isäng förrän långt efter midnatt. Blev sittande vid TV:n och såg reprisen av Skavlan och sen tar det alltid lite tid efteråt att hitta sängen.
Men idag körde vi ett knep för att komma ifatt, vi lade ihop frukosten med elvakaffet och det gick alldeles utmärkt.
Sen skulle jag försöka få lite ordning på julklappskaoset, för det börjar ju dra ihop sig så smått.
Jag tillhör som bekant inte den kategorin som sparar detta till sista veckan före julafton, utan försöker att undan för undan bringa ordning i allt som "lagrats" under året. 
Vet inte om jag var mer än vanligt seg idag, för det blev ingen större organisation genomförd. Sen har Inga, (när hon var i städtagen) gömt en del attiraljer som jag ansåg mig behöva. Detta gjorde att jag tappade fokus vid ett evigt letande, utan att finna de bruna påsarna.
Vad jag skulle ha dom till i sammanhanget kan väl kvitta, men vid letandet hittade jag mycket annat som också behövde en omorganisation och då tappade jag den spirande arbetslusten.
Får köra den berömda struts-strategin en dag eller två, så kanske organisationsförmågan sakta återvänder.
Men pepparrotskött var gott till middag........
Nu får det bli en kopp kaffe till tror jag, maken sitter klistrad vid allsvenskan i hockey och jag behöver nog kaffet för att orka höra Harald Lückner referera på västgötska (i andra ändan av huset, men ändå högt och tydligt, hmmm....)
Maken testar sin nya t-shirt (på hemmaplan)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0