Det händer inte så mycket.....

...här i Fagersanna, men det kan väl också vara ganska skönt ibland. Ingen fixar väl full action jämt, men lite mer skulle nog få plats på dagordningen iallafall. Efter ytterligare en dag med affärsrutiner, har jag nu rapporterat mina "jobbsökaraktiviteter" till handläggaren på Arbetsförmedlingen. Det ska ju göras varannan månad, men det känns väl ändå lite grann som "Vem bryr sig egentligen?" Bara nå't som ska göras för att kontrollera oss lata, oföretagsamma, som inte klarar av att skaffa sig ett nytt jobb.
Min förra handläggare skickade alltid ett svarsmail och tackade för rapporten, men det har aldrig den nuvarande bemödigat sig att göra. Som sagt det finns många sätt att hantera sina medmänniskor på och en av de så kallade härskarteknikerna, är att tiga ihjäl varandra. Det läste jag om i ledarskapsutbildningen på högskolans distanskurs och kunde då konstatera, att det hade jag kommit i kontakt med förut....
Annars har det varit en gråmulen, typiskt tråkig novemberdag vädermässigt. Men fåglarna är flitiga gäster i plommonträdet och stuvad blomkål med chorizo-korv var helt ok till lunch. Maken valde dock att steka potatis till sin korv. Förstår inte.....stuvad blomkål som är så gott!
Får väl fortsätta att engagera mig i "Vi som vill ha Albert & Herbert i repris" och "Du vet att du är från Tibro...." på Facebook, för stimulans.
.....och NATURLIGTVIS söka flera jobb!
 
Hackspetten på ett av dagens besök, ville ha talgboll till lunch idag också.
 
Stuvad blomkål som äääär så gott......
 
Denna bild har jag lagt upp på Facebooks "Du vet att du är från Tibro..." (morfar svarvar 1975)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0