"Gamla bekanta" på besök

Idag vaknade jag till en mer normal dag, det vill säga utan huvudvärk och annat trams. Dock sov jag en ordentlig bit in på förmiddagen, men maken sov iallafall bra mycket längre ändå. Hur länge han snarkade ska jag inte tala om, men bra länge var det.
Hann en del hushålls-göromål innan det var dags att åka till arbetet och hade idag med mig det senaste tröjalstret dit, för att sy ihop det sista under lugna stunder, man kan ju inte dricka hur mycket kaffe som helst, för att få tiden att gå mellan kunderna. För det är tyvärr så att det är i glesaste laget, för att i längden hålla igång affären.
Bara att konstatera fakta, sen är det upp till oss som bor i Fagersanna att ta tag i det, om vi vill ha kvar vår butik.
Medan jag var frånvarande hemifrån, höll maken koll på gästerna vid plommonträdet. Idag hade vi fint besök av herr och fru And med kompis, vilket var första gången sen i augusti.
Bland de sista kunderna för idag hade vi en som skulle förlänga lotto och som man alltid gör, kolla om det var någon vinst. Nu var det inga gigantiska summor som maskinen plingade fram, men såpass mycket att kunden ifråga fick hålla sig i kassadisken, av den positiva chocken att få lite oväntade pengar med hem.
Ganska kul ändå och precis som det är sagt: "Plötsligt händer det"! om än på lotto den här gången.
 
Herr och fru And med kompis tar upp "striden" med kajorna.
 
....och här är den senaste tröjan, lagom till ca 7-8 år tror jag.
 
Till sist en bild på Bröderna Bus på utflykt med morfar för nån vecka sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0