Hemvändare hämtad

Idag kom det mycket varor, två och en halv pall. Det fanns fullt upp att göra ända fram till middag, då jag slutade för dagen. Hann därför ringa min handledare på AF och diskutera framtiden. Praktikplatsen slutar ju den sista november och kan inte förlängas över julperioden, då det finns ett avtal med fackföreningen att inga praktikanter får jobba, utan då måste man anställa istället. Detta för att ingen ska bli utnyttjad som gratis arbetskraft under julen.
Tanken är i och för sig helt rätt och bara att rätta in sig i ledet.
För min del betyder det att "jag inte har nå't att göra" i december. Sen får vi se om det blir en fortsättning någon månad till, efter alla helger.
Med rotmos och grynkorv i magen var det tid för bilfärd, via besök på second hand, till Skövde. Där hade jag ärende till Ö&B, samt en snabbis på Rusta. Tänkte sedan kolla lite kläder på Elins Esplanad, men hittade inget intressant, utan det blev fika på stationen istället, i väntan på tåget från Stockholm med make ombord.
Det var nästan i tid, bara tio minuter sent så strax efter sju var vi hemma i Fagersanna.
Maken packade upp och jag körde igång chili con carne till morrondagen. Grytan står nu och puttrar hemtrevligt på spisen och imorron har jag sovmorgon. Vilket då innebär att jag slutar kväll, men vad gör det......
Omväxling förnöjer.
 
Trogen stamgäst, vi åt lunchen samtidigt idag.
 
F.d. "posthuset" med tillbyggnad inflyttat och klart verkade det som.....
 
"i väntans tider...."
 
Så rullade det då in på perrongen till slut.
 
Makens samlade fars dags-presenter, bara flytande varianter i år......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0