Jag har väl också varit på lunchdate....

Sista morgonen för den här veckan, att göra sig iordning och vara på plats startklar för jobb klockan åtta. Så jag kan ge mig attan på att imorron vaknar jag iallafall tidigt, behöver inte gå upp, men kan inte somna om.
Nu ikväll (precis som vanligt vid sextiden) var det dock ingen som helst konst att slumra till trots att jag tittade på ett intressant program om och med, skådespelaren Colin Firth alias mr. Darcy ni vet.
Vaknade dock till efter ca tio minuter och här är jag nu berättande om min ganska händelselösa dag.
Efter att ha iordningställt ett "farsdag-bord", textat en skylt om specialerbjudande och varit behjälplig  med att  plocka upp varorna från fredagsleveransen, fick jag ledigt efter lunch.
Som man idag kan läsa på makens Facebook-sida, skulle han ut på "lunch-date"  i huvudstaden, så varför inte jag också då.
Passade på att ringa kompisen och föreslå gemensam lunch på något av Tibros matställen. Hon hade fått oväntat "norrlandsbesök", dottern stod plötsligt utanför dörren. Men mat skulle ju ändå ätas, så Anette, exmaken, dottern och jag gjorde gemensam sak. Vi gick till hotell Snickaren, som serverar dagens lunch, där rikt salladsbord ingår.
Vi pratade sen en bra stund hemma hos henne, innan "Ulla-bella" åkte till biblioteket för att hämta reserverade böcker till maken.
Tittade på hemvägen återigen in till närbutiken och en kasse mat fick följa med hem. Den gravade laxen är smakad på till kvällsmat och nu är jag mätt igen......
Tvätten har precis ledsnat på att åka karusell och ropar på hjälp, så det blir väl bäst att masa sig dit.
 
Visst är det ett fint mönster, men inte på vindrutan i bilen när man ska till jobbet.
 
En portion gravad lax med tillbehör beställd....och uppäten.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0