Nu har jag bestämt mig...

 
...för vilka nummer jag framöver ska satsa på, till Lottot. Efter trettio år med stående lotto, är det dags att förnya sig en aning. Som tur är kan jag inte raderna utantill, har bara ett hum om vilka nummer som är med, men inte hur de är fördelade över mina tre rutor.
Har heller aldrig spelat Joker, men det ska det också bli framöver. Dock krävs ju en gyllene medelväg när det handlar om spel och dobbel, så det blir bara två rader fortsättningsvis, men tillägg av joker.
Kommer förmodligen inte att göra någon skillnad på vinstkontot, men försöka duger alltid.
Började dagen med en resa till Hjo, där jag först hade ärende in i en affär och där sprang jag på syster. Hon sa iallafall "hej" innan hon snabbt drog vidare mot dagens mål, inköp av klistermärken. Har hon bestämt sig för något vad det gäller att handla, får det inte komma några störande moment ivägen.
Råkade vara jag idag, men hade själv inte tid med nån lång pratstund så lika bra kanske. Satt en stund hos mor och lyssnade på hur tråkigt hon ansåg sig ha, varenda dag. Men man kanske får bjuda till lite själv för att roa sig. Nöjena kommer inte flygande i flock precis och man har faktiskt heller inte roligare än man gör sig....
Eftermiddagen ägnades sedan åt affärsarbete, närmare bestämt som snabbköpskassörska.
Nu blir det dumburken en stund. Kanske skulle "betta" på hur lång tid jag klarar utan att somna. Klarvaken hela kvällen, skulle definitivt ge hög utdelning, känner jag....
 
Nej tack, orkar inget mer idag.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0