Varför blir det "kaos" i skafferiet?

Bestämde mig på morgonen för att ta itu med innehållet i skafferiet. Av nå'n konstig anledning samlar det sig en massa grejer, som man nästan eller aldrig använder. Det blir "hyllvärmare", som till slut efter passerat utgångsdatum, behöver hjälp att ta sig därifrån. Idag blev en sån dag, många var kartongerna och konservburkarna, som fick se sig förpassade till en mega-kasse. Vilken alldeles nyss fick åka med tunnan upp till vägkanten, så dom inte missar den vidare transporten till "slutförvaring".
Nu behöver inte jag bekymra mig mer i ämnet.
Medan man håller på, ser man dock nya saker som måste åtgärdas, men bara att ta det systematiskt.
Imorron blir det nog julsakerna som ska känna fruktan. Men dom kommer att få flytta till second hand-butiken för de kanske kan hitta andra hem att dekorera, då det inte existerar bäst före-datum på prydnadssaker.
Under eftermiddagen har jag dock gjort ett avbrott för lite snabbköpskassörske-göromål.
Men avslutade "uppdraget" vid hemkomsten nu ikväll.
Maken har bänkat sig framför TV:n och Västerås-match i hockey. Till en början var han väldigt nöjd över utvecklingen på rinken, men nu har det tydligen gått "grus i maskineriet" under andra perioden, vi får se om han behöver tröst när slutsignalen har gått. Men då har nog jag redan slocknat vid säng-TV:n....
 
....och snart är det dags att baka "mormors julkex"
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0