Halloween

Idag var det också sovmorgon, men inte så länge utan att jag faktiskt hann att masa mig iväg till gymet. Dags att börja om igen, eftersom jag på grund av semester inte varit där på fem veckor, minst. Men nu är första gången avklarad och nu får vi se hur mycket träningsvärk som gör sig påmind imorron. Det brukar ta något dygn, innan det slår till som värst. Känner redan en del i underarmarna, väldigt likt den smärta jag brukar få av att köra kundvagn en hel dag på Ullared. Men känns det liksom mera värt det.
På arbetsfronten var det ett nytt eftermiddagsskift ovanpå förmiddagsnöjena. Idag var Fagersannaborna väääldigt godissugna. Lösgodiset gick åt med en väldig fart, liksom diverse andra påsar med sötsaker.
Nu fanns det ju en alldeles naturlig förklaring till det hela: Halloween-afton och valet mellan "bus eller godis", när fulingarna ringer på, gjordes alltså rent praktiskt redan i affären.
Några busungar kom det allt även till oss. Jag frågade om dom var fula nog för att få godis och fick svaret: Att det var iallafall insidan som räknades och där var han ful så det räckte, kom det med eftertryck.
Den ugnsbakade falukorven i matlådan smakade bra (även med pulvermos) och den räcker till imorron också.
Skönt att inte behöva tillaga nå't ikväll......
Ska strax lägga huvudet på kudden, sätta alarmet på sju och högst troligen somna sött till komediserien "Benidorm" på kanal 7.
Välkomna till Tempo imorron igen, jag ska dit iallafall!
 
Happy Halloween, everybody!
 
Vi var iallafall förberedda, maken, "häxan" och jag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0