Pool-dag

Än så länge har det inte hänt så mycket här nere idag, vi har bara orkat åka tre våningar upp med hissen till poolen.
Där har vi tillbringat några timmar. Maken med att lyssna på ljudbok, varvat med bad i poolen och jag satt i skuggan med min stickning. Har kommit en bit på vägen nu och bestämt hur den ska se ut följdaktligen.
Maken lyckades också sitta sönder en "brassestol", men vi får väl lämna min vanliga fällstol i pant istället. Köpte nämligen en sån i förrgår, eftersom jag har lite problem att komma upp ur de låga varianterna. Kombinationen taskigt högerknä och ond vänsterfot är inte helt lyckat, i dessa sammanhang.
Man får vara vid poolen till klockan två på dan, sen får man vänta till nästa pass, (mellan fem och tio på kvällen) om man skulle vara mer badsugen. Nu tyckte vi att det räckte för dagen, alldeles precis när klockan blivit två och dessutom var vi sugna på annat än bad. Mat såklart. Vad fanns i kylskåpet? En del rester av olika slag och några ägg därtill, blev en omelett (eller tortilla heter det visst här). Inte det godaste vi ätit, men mätta blev vi, vilket var huvudsyftet. Senare framåt kvällningen har vi planer på att promenera till baren vi besökte för några dagar sedan, som ligger precis vid vattenbrynet, där har de säkert nå't gott att stoppa i magen och cerveza att skölja ner det med...... (eller nå't annat vått)
 
Här har vi "bänkat oss" på första parkett. 90% av tiden var vi helt själva vid poolen.
 
Dags för dusch innan dopp.......
 
....och här har han kommit i.
 
Med tveksamhet blev det dopp av nedre delen, det fick räcka, för liiite kallt var det allt, för en badkruka.
 
Jodå, det gick att äta......
 
....och såhär kommer mönstret på tröjan att se ut.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0