Snopet x 3!

Som sagt tog det lite tid innan jag kom isäng inatt, men en kopp kaffe såg jag till att få i mig. Detta för att hålla huvudvärken borta, för dricker jag inget kaffe på kvällen vaknar jag i stort sett alltid med sådan.
Vaknade vid niotiden imorse med världens huvudvärk iallafall, det kan man kalla snopet nummer ett.
"Pillade i mig" tabletter och gick till sängs igen, för det hägrade en marknad i sta'n, som bara håller på fram till två.
Kom upp runt elva igen och då var det bättre, snabbt i med frukost och en dusch, sen körde "privatchauffören" mig till rondellen vid bensinstationen, där marknaden startar.
Men där var inga stånd denna tisdag, vadå lång i ansiktet och snopet nummer två.
Ok, då tar vi posten istället, där var vi i förrgår eftermiddag för att köpa frimärken, men dom har bara öppet till halv tre. Döm om min förvåning då det var mörkt och öde även idag, en vanlig tisdag, på förmiddagen. Snopet nr. tre alltså.
Någonting var iallafall på gång i stan, för vi kunde höra en speaker, prata om barn och vi hade sett avspärrningar för löpning tidigare. Parkerade bilen, gick dit och kunde konstatera att inga affärer heller var öppna, inte ens Mercadona (som bara är stängt söndagar). Nå'n form av festival/helgdag hade vi alltså hamnat i.
"Carrera popular" stod det på flera t-shirts, som folk hade på sig och barnen i olika åldrar sprang gatlopp med poliser och avspärrningar, en riktig folkfest alltså. "En vanlig tisdag", NÄR DET SKULLE VARA MARKNAD!
Bara att inse att inte allt kretsar kring turister och deras "nöjen"......
 
Men vad händer på sta'n?
 
"Carrera popular" barn i alla åldrar springer gatlopp.....
 
...fullt med folk och målgång för den här åldersgruppen tjejer.
 
Nästa start är ett gäng grabbar som "kubbar iväg" sin runda.
 
El coche amarillo, kom på att den inte fått vara med på någon bild förut.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0