Då var det gjort....

Gymbesöket avklarat på förmiddagen och sonen inbjuden till middag, bara att sätta fart på köttfärsen efter dusch nummer två för dagen. Han kom direkt från jobbet, börjar kl.06.00 och slutar kl. 14.00 varje lördag.
Det är som den berömda ketchupflaskan, först nästan inga timmar per dag fem da'r i veckan till heltid+ lagt över 6 dagar per vecka. Nu har han i alla fall sagt upp sitt tidningskörande på söndagar, så snart slipper han arbete en dag i veckan.
Han fick förutom biffar med brunsås även vissa uppdrag under vår kommande semester, såsom att hålla krukväxterna vid liv och kolla viktig post. Med hem fick han även en "doggybag" och lite smått och gott från frysen. Det börjar ta på innehållet nu, men det finns mycket kvar än. Fortsatt disciplin gäller, inte köpa något nytt att stoppa in där än.
Dags att ta tag i packandet och för en gångs skull, inte släpa med för mycket!
Om vi börjar nu i god tid kanske vi kan lyckas, om inte till hundra procent, så kanske ändå till åttio. Det vore ett stort framsteg bara det.
Alla färdhandlingar är dock utskrivna och klara, så "bara" packandet kvar alltså. Vi har ju några dagar till godo att planera det.......
Det ska börjas i tid...... men nu får det nog bli dumburken en stund om det finns nå't sevärt där förstås, men man kan ju råka somna, så då har man ju inte ont av om det bara är dåliga program!
Klarade mig från John Blund igår faktiskt, tills det var dags.
 
Far och son kollar youtube-film från X-games i USA, som han filmade i somras på sin semester.
 
Sen blev det middag och dom kokta grönsakerna fick jag som vanligt ha ifred!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0