Fusk

Dags att efter frukostgröten återigen knalla till frisören. Det är inte klokt vad det gråa "eländet" växer fort. För varje gång jag går dit, tycker jag att det bara blir vitare och vitare, men min frisörska försäkrar att det fortfarande finns mörkt hår kvar. Får väl lita på henne, för man måste ju ta av glasögonen vid klippningen och då tilltar ju den allmänna grå dimman betydligt. Förresten, spela roll, i det allmänna förfallet!
Hem igen och ta tag i en del telefonsamtal angående administrationen av mors räkningar och sen bar det av till Tibro, för en fika hos "kassa" väninnan. Ja det är hennes egna ord från gårdagskvällens sms, när hon beskrev sin tjejmilsförkylning. En del är rediga som klarar av att fullfölja såna fysiska strapatser, men ibland kommer det som sagt, surt efter. Bacillusker har jag dessutom redan hemma i huset, där maken går omkring och hostar så ska de parkera på mig, gör de det oavsett om jag isolerar mig eller inte. Bara vänta, se och hoppas på att jag slipper denna gången.
Fortsätta till Hjo och sitta av en stund hos mor, handla, köpa med "kupong-mat" i Sibylla-kiosken till dagens middag, då Inga gått i tillfällig strejk. Har därför ätit kebabtallrik idag och maken fick peppercheese-burger.
På kvällsmackan fortsatte vi sedan fusket, med i affären köpta kantareller som bara behövde stekas.
Vet inte varifrån de ursprungligen kommit och vill nog inte veta det heller, om jag tänker efter.
Dyra var de iallafall, så nå'n vana blir det inte. Men smakade bra, gjorde dom faktiskt.........
Imorron ska jag så göra en arbetsinsats på Candela, då de var lite kort om frivilligt folk. Får ledigt en annan halvdag istället, så jag hinner packa ordentligt. Det är bara två veckor kvar nu........
 
Var man än passerar ett fält såhär års, är de fulla av "blivande sockerbitar" eller höbalar au naturel, fint.
 
Även köpta svampar krymper i stekpannan, men det blev kvar till två mackor.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0