Fysiska aktiviteter

Både maken och jag har ägnat oss åt fysiska aktiviteter idag, inte hela dagen men stora delar därav. Jag fick tillsammans med många andra, börja dagen på Candela med att packa ner alla sommarkläder, för att skickas till Bulgarien och sedan var det vinterklädernas tur att hängas fram. Det tog en rejäl portion av morgonen och var till viss del fysiskt krävande.
Plocka ordning på träavdelningen och ställa fram nya föremål istället för de som sålts tog också en stund.
Strax före lunchrasten ringde det så i min ficka, på mobilen och äntligen fick jag reda ut allt det praktiska med AF, angående bytet av praktikplats.
Har även talat om för jobbarkompisarna att jag snart gör min sista dag hos dom, (dvs. som arbetskraft) kommer utan tvekan att även fortsättningsvis vara en trogen kund, alla dagar de har öppet, som jag kan åka dit.
Sortera innehållet i Monopol-spel, var den sista arbetsuppgiften för dagen och sen bar det iväg till gymet. En halvtimmas lidande där med fysisk ansträngning, innan jag "fick" åka hem.
Hemkommen möttes jag av en trädgårdsarbetare som klippt gräset (både kors och tvärs), rensat fallfrukt och ansat kanten till grönsakslandet. Han var också trött!
Jag valde duschen, medan han nu ligger i jaccusin med en ljudbok i öronen. På spisen puttrar kalops, mums tycker jag, men maken kanske hoppar denna rätt imorron och väljer ärtsoppa istället. Då får jag kalops i matlådan två dagar i sträck. Tycker Ni jag låter ledsen över det? Nej tvärtom!
I posten idag var även nycklarna till Spanien-lägenheten med, så nu är det bara att flaxa dit, om ett tag........
 
Brev med trevligt innehåll
 
Det är gott med korvgryta. Men har man bara överblivet ris kan man fuska och göra korvgryta utan korv. Det är lika gott det och faktiskt ett "ypperligt" vegetariskt alternativ. (haha)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0