Kreativ vovve och banankakor....

På agendan idag fanns ett besök hos "fiket i skogen", för att gratulera innehavaren som fyller år i dagarna och prata lite med min kompis som jobbar där. Ringde för att höra om det var öppet och fick då veta att kompisen låg hemma i maginfluensa, så henne gick inte att träffa. Under rådande omständigheter var det väl ingen hit för vare sig henne eller oss att ses heller, så vila och krya på dig hemma istället.
Jag åkte iallafall dit, för huvudärendet var den stundande födelsedagen. Möttes i trädgården av en väldigt blöt och lerig, men som vanligt entusiastisk hund. Förväntansfullt bevakade och eskorterade hon både mig och kassen, in i huset, om utifall det kunde finnas nå't i den till henne också.
Klart det gjorde, en liten paket med en "lättuggad" leksak i. På fem röda hade hon slitit upp omslaget och dekorerat hela vardagsrummet med papper och leksak i måånga bitar, sen var hon nöjd, (en stund).
Därefter ville hon vara med och fika samt bli ordentligt klappad.
Vi hann ändå tjata en hel del och nästa gång vi träffas blir i Spanien, om allt vill sig väl.....
Hem och laga middag ovanpå detta. Kan man ha "english breakfast" till söndagsmiddag? Jodå, vi kan!
Ägg, bacon, vita bönor och stekt potatis blev det innan maken åkte på fotouppdrag. Damlaget i Fagersanna IF har vunnit sin serie och idag var sista matchen för säsongen, så då skulle det firas och dokumenteras.
Jag ägnade eftermiddagen åt engelsk fotboll och provpackning. Det vill till att packa smart och skippa onödiga prylar, för det är då själva f...n vad mycket tomma väskor väger.
Har även slitit hårt på tvättmaskinen under dagen och bakat banankaka att ta med till Candela imorron.
 
Jaha, det var det, det!
 
Visst blev det väl vackert, eller hur?
 
Banankakor färdiga för "leverans" imorron.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0