Mera fynd.....

 
Idag hade jag sovmorgon, eftersom jag jobbade i lördags då det behövdes en extra i kassan. Det var skönt att sova lite längre och att missa städningen. Började alltså lagom till frukostkaffet och sen var det "finliret" inför dagens öppethållande, torka en del möbler samt sista finishen på "min" trähylla. Försöka "pimpa" lite så folk blir mer sugna på att köpa föremålen.
Fick sedan återigen uppdraget att veckohandla och strax därpå var det lunch. Gjorde ju kalops igår kväll, men somnade ifrån det hela, så maken väckte mig och frågade hur länge det skulle koka. Stäng bara av sa jag, somnade återigen om och ytterligare några timmar senare då jag vaknat till liv och tvingat mig ur sängen, kunde jag konstatera att det var tomt på sås, men köttet var väldigt mört. (Dock bara att hälla på vatten, så var det ok igen.)
Inget fel på smaken kan jag nu berätta och även till imorron finns det kvar en portion, då maken hellre åt fisk.
Klockan tre var det så åter dags att mingla bland kunderna och visst hittade även jag lite att bära hem.
Har även hunnit med att underteckna papper från AF angående ny praktikplats, på hemvägen. Så efter vår Spanien-semester börjar jag hos en ny arbetsgivare, där det framöver kommer att bli ordentlig anställning.
Passade på att reservera en "byrå" och skicka foto till dottern på den. Misstänkte att den kunde vara av intresse och har ikväll fått klartecken att inhandla densamma.
Somnade återigen framför TV:n eftersom det var ishockeykväll och jag blev förpassad till lilla apparaten i sovrummet, så sitter nu i den s.k. "andra andningen" och knackar ner lite ljug. Vi får se hur det går, om jag kan somna igen.
 
Dotterns nya möbel......
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0