Åter i Fagersanna.....

Det är allt skönt att komma hem när man varit borta några dagar, även om det just idag innebar röjning/hemkörning av alla kvarvarande loppisgrejer på Tempo Fagersanna. Lika bra att hämta dom redan idag då vi faktiskt var hemma ganska tidigt.
Åkte vid halv elva från huvudstaden, då vi båda två kände att vi inte orkade mobilisera oss till Riddarfjärden och Gamla sta'n för att se Iron-man-tävlingarna där, trots att "Blåbär" deltog. Dotter och barnbarn gav sig iväg efter att vi sagt hejdå för denna gång och strax därefter startade vi vår hemresa i fint väder. Det blev lite Statoil-fika i Arboga, när vi ändå tankade och hemma värmde vi en korv ärtsoppa. Riktigt kalas såhär på söndagseftermiddagen alltså!
Apropå kalas, så skulle yngste broder Bus ha födelsedagskalas för sina kompisar nu i eftermiddag och är vi trötta som bara åkt bil, vad ska inte dom kalasansvariga vara då?
Blir nog inte många knop på dom heller under kvällen gissar jag. Själv tog jag mig en "Watermelon"-alcoläsk alldeles nyss och den smakade väldigt bra. Nu blir det premier league en stund, sen Diggiloo och The Paradise om jag inte slocknar före dessa börjar förstås. Ganska höga odds på att jag skulle klara hela kvällen klarvaken.
Ska bara fixa mors räkningar först, så länge ögonlocken är i öppet läge....
 
I väntan på storebror vid skolan, när vi hämtade båda häromdan.
 
och såhär glad blir man när man slutat för dagen och vi hämtade.
 
Lite senare den kvällen, klart trött. Säkert likadant idag......
 
Passerar "monumenten" vid Örebro, inte så långt kvar nu.....
 
Snart slut och god var den.....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0