Inte blev man stormrik precis.....

Ja då har jag prövat att sälja hantverk på annan plats, långt från hembygden. Min hembygd vill säga, för maken är just från stället vi besökte idag, nämligen Håbo-Tibble vid Tjusta skola. I den skolan gick han de första sex åren, för att sen börja handelsrealen inne i Stockholm, på Eriksdalsskolan.
Visst var det ett trevligt ställe, gott om plats och välordnat på alla sätt. Till och med vädret var (som utlovat av arrangören då jag anmälde mig) fint och soligt. Maken hittade ganska omgående en massa damer att prata med, samt en och annan herre därtill. Dock var det ingen invasion av folk så inte blev det nå'n fart på kommersen inte.
Några småprylar bytte till slut ägare och efter att ha betalat anmälningsavgiften återstod hela 120 riksdaler.
På hemvägen gick dock även dessa åt till omkostnader, då vi hos Sibylla-kiosken i Bro "festade" på korv och hamburgare för 144 kronor.
Men fint väder, trevlig miljö, folk att prata med, blåsorkester, kamel och "Hillbilly-fordon"  är några av "attraktionerna" vi fick uppleva. Inte att förglömma den tjej som kom från Somerset i England som jag fick prata Westcountry-turism med en stund. Made my day.....
Hade också kunnat få en beställning på en tröja, om jag stickat i ull. Men se det gör jag inte, nix, no-way and never. Ull är sååå vidrigt att ens ta i, så jag fattar inte hur folk ens kan komma på tanken att bära plagg gjorda i det materialet.
Nu är vi åter på Söders höjder och ska ha en lugn hemmakväll är tänkt, fortfarande med förhoppningen om att de förmodade njurstensanfallen inte återkommer.
 
Blåsorkestern i full gång på "Bygdens dag"
 
"Hillbilly-bilar" till påseende....
 
Mitt nya marknads-biträde, framför sin gamla skola.
 
En katt bland hermelinerna? Nej en kamel vid veteranbilarna.
 
Waiting for my hamburger.....
 
Stäketbron sedd från motorvägen.
 
Vi passerade även Friends arena på hemvägen.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0