Lugnare än lugnt och det ser mörkt ut.....

Det är så synd att inte fler hittar hit till Inredia, sen vad det beror på kan ju ha olika orsaker. En "bov i dramat" är väl skyltningen, som ännu inte är på plats ordentligt. Den kommer säkert att locka in fler besökare så småningom. Men tills dess får vi Tibrobor hjälpas åt att tipsa besökare om möjligheten.
Vilket innehavaren av Nya hotellet hade gjort till sina nattgäster, som inte hade någon "historisk" anknytning till orten alls, men blev intresserade ändå. För övrigt tyckte dom att Nya hotellet borde kulturminnesmärkas som autentisk 50-tals-miljö och att det var väldigt rent, snyggt, fint blomsterdekorerat och ett levande centrum i Tibro.
De var också mycket nöjda med besöket på Inredia.
Sen hände inte så mycket mer under arbetsdagen, så jag fick "roa mig" efter bästa förmåga alldeles själv. En tröja till är därför ihopsydd och klar, samt ytterligare finslipning av utställningen nedtecknad. Satte nämligen på "tänkarluvan" en stund och funderade i detalj, över exponeringen.
På hemväg siktade jag en mycket stor rovfågel glidande över ett gärde bredvid vägen, misstänker att det kan ha varit en örn.
Hemma hade maken skött sin bit och kokat potais. Så bara att hugga in på middagen, efter att ha plockat in det lilla jag handlat.
Sonen kom för att tvätta sin bil. Jag erbjöd ytterligare ett fordon att "praktisera på", men han hade inte tid. Skulle vidare på grillparty i Mariestad visst. 
Ytterligare ett väntat, "oväntat besök" kommer nu snabbt närmare. Väntat därför att det varit väldigt kvavt och mörka moln, lite blåst, samt muller på avstånd (än så länge). Det är mörkt över sjön också, vad månde bliva....
Lite väta till växtligheten kanske?.....och så blev det.
 
Den nyligen färdigställda tröjan, vuxenstorlek Small.
 
Hoppsan! en sportbil körde runt huset på gräsmattan. Misstänker att det var nån som "rekade" inför British Motor meat's besök på Inredia om två veckor.
 
Sonen duschar "ögonstenen"....
 
och det mörknar allt mer......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0