Ont i foten......

Under eftermiddagen förflyttad till annan ort, inför helgens marknadsaktiviteter och har sedan ankomst hunnit med att titta på utsikten från Fjällgatan i sällskap av broder Bus den yngre. Nu hemkommen därifrån skulle han demonstrera en leksak med "klabbfötter". Vi slängde den i taket för att se om den ramlade ner lika lätt därifrån som från väggen, där det är meningen att den ka klättra ner med hjälp av de kladdiga fötterna.
Men se där satte den sig fast ordentligt och var näst intill omöjlig att "övertala" att komma ner. Med hjälp av pall och innebandyklubba lyckades vi dock få den att släppa, men en fot blev kvar i taket.
Den pall jag använde för att fixa ner "insekten" skulle ju sen återbördas till hallen och där passade jag på att släppa den på vänsterfotens översida (aj som f....n) kan jag säga utan att ljuga. Men inget ont som inte har nå't gott med sig, nu känner jag nästan inte av sträckningen i höger sida som varit lite besvärligt sen igår......
Strax dax att ta bussen och åka till Taco Bar på Sveavägen för ett skrovmål. Maken blev under Hantverkscupen inbjuden av ägaren att proväta nästa gång vi var i Stockholm. Så vi tog med "släkten" på gratis taco-måltid. Gratis är som alla vet alltid gott, så också idag, på riktigt dessutom.
Nu är klockan mycket för dom som ska till skola och dagis imorron och lite seg är väl en annan också.
 
Glass går alltid ner.....
 
En busslast till, med utrikes turister beser utsikten.
 
Därute åkte en vikingabåt...
 
...och mycket mer fanns att titta på.
 
Som sagt, gratis är gott.
 
En av alla passerande bilar under måltiden.
 
Här var det vi käkade Sveavägen 108.....kan rekommenderas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0