Lugn före snöstorm?

Ja lugnt och lugnt kan ju diskuteras, då det har blåst en hel del, hela da'n. Men värre skulle det visst bli och flera decimeter snö om vi har otur. Jag har nått den aktningsvärda åldern då jag föredrar att slippa skotta fram bilen och göra nödvändiga gångar upp till vägen. Man vill ju inte sitta isolerad och insnöad fysiskt iallafall. Hur det är med insnöad i mental bemärkelse tar vi en annan gång. Inget man vill erkänna sådär rakt upp och ner även om det kan finnas en uns av sanning i det också.
Som sagt i väntan på "Sven", var det bäst att passa på att ta sig till centralorten för en del löpande ärenden. Hade en massagetid inbokad och även om det gör väldigt ont under knådandet blir det ju bättre efteråt, så det är det värt. Dags att kolla sänkan igen på vårdcentralen, för medicin-justering (eller helt avslut). Det visar sig i nästa vecka och shoppa loss på Apoteket följde därefter, mestadels skickebud åt maken, men passade på för egen del också.
Hemma hade vi lite avgående julpaket, så brevbäraren fick en kopp kaffe och pratstund med oss båda då jag inhandlade frimärken i mängd.
Maken försvann ut till skruvar och muttrar i förrådet igen och jag letade efter de gröna julgardinerna till glashuset. Men dom har Inga gömt och inte kommer hon ihåg vart. Nåja, hittade stolsdynorna och duken iallafall, så det mesta av sommarens lila färg är täckt.
Tittade på ett reseprogram om Kroatien alldeles nyss, eller det var ett tag sen förresten för jag somnade gott i stickfåtöljen. Vaknade iallafall i tid till handbollen, som snart börjar, utvilad får man förmoda då........
Köpte vörtbröd idag, det ska jag ta en macka till kaffet av.
 
Ljusslingorna hade hon inte hunnit gömma ändå.....
 
Får väl nöja mig med spanska apelsiner då............

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0