Man ska inte äta för mycket.....

....eller blanda allsköns mat besinningslöst. Är det nån mer än jag som kommit på detta? Igår blev det en salig blandning av julbordsrester och fika, samt godis och choklad, toppat med ostbollar. Då talade magen om för mig att nu räcker det. Halvt illamående sedan i går kväll, med störd sömn hela natten, har jag bestämt mig för "nära nog" en fastedag. Sovmorron hjälpte en del, men är forfarande väldigt trött och håller mig till nyponsoppa som sen frukost.
Resten av gänget åt väl förståndigare, (eller så har deras magar mer tålamod än min) så de är uppe i motionsspåret och grillar korv. Förra året var det en halvmeter snö, då vi drog dit på juldagen. Men iår är inte det något som helst hinder. Hoppas att det smakar bra, har nyss sett en instagrambild på Facebook från "eventet".
Kanske ska fresta med en hård macka för egen del till lunch.....
Det blev även en halv (liten) burk fiskbullar, till pulvermos. En banan som mellanmål och nu ikväll har vi ätit kalkonfiléstek med tillbehör. För min del i mycket måttliga mängder.
Lördagsgodiset och annat chips-"kör" är framdukat i vardagsrummet, men det lockar inte mig ikväll av någon underlig anledning. Tar lite kaffe och en bit kexchoklad istället, med förhoppning om att jag ska lyckas återställa balansen till någorlunda normala nivåer..
  
"Grillfest" i motionsspåret...via instagrambild.
 
Lunch på hemmaplan...... via min nyinköpta kamera.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0