Sälja soffa, gratta födelsedagsbarn och lite annat.....

Ingen manuell väckarklocka längre, då blir det sovmorron. Jag dock ur sängen först (som vanligt) och bryggde en hel kanna kaffe, fastän det fortfarande fanns en termos full. Sån koll man har.....
Nåväl dagen är lång och det går nog åt. Dags att fixa en del praktiska saker, däribland lägga in en annons på Blocket med pappas egenhändigt gjorda soffa "Bumerang" från S:M: Wincrantz Stoppmöbler. Sen packa träningsväska med duschgrejor, som omväxling.
Hade nämligen en del ärenden efter gymet idag och då kan det väl räcka med att man fortfarande är "röd i nyllet". Man behöver ju inte lukta svett också....
En sväng in till banken för att lämna av ett utbetalningskort, som dom i sin tur skickar in centralt för insättning på kontot. Enda sättet att få hela summan och då får man dessutom vänta en vecka extra. I vissa fall stämmer det ganska bra med: "att det var bättre förr".
Till Hörnebo härnäst med födelsedagspresent åt bonusbarnbarnet som blev tjugotvå igår. Sen efter lite proviantering till höjdpunkten, gymet. Därefter, (nyduschad) förtjänade jag allt den kopp kaffe kompisen bjöd på, med en väldigt god, hembakad lussekatt till. Vi pratade en stund och sen fortsatte mitt letande efter duschhylla till hemmet. Inte öppet på byggvaruaffären, så då blev det en tur till Hemkompaniet, på Sparhuset. Tyvärr inget som passade till vår dusch, men rea på en hel del andra kul grejer, så tomhänt gick jag inte därifrån.
I postlådan låg ytterligare en julklapp från USA och imorse skickade jag en grattishälsning till dottern, som 21.04 ikväll blir 34 år.
....och ett visst intresse för soffa "Bumerang" är det, glädjande nog. Tre personer hittills har hört av sig.
Men nu väntar T V:n ivrigt på att jag ska hålla den sällskap, så........
 
Här är soffan, som tillverkades av far.
 
Bara den vackra julstjärnan lyste i fönstret hos byggvaruaffären.
 
Kort med julklappsinnehåll från Chicagotrakten.
 
...och på Hemkompaniet hittade jag denna "favoritgris" till en chockartat billig penning, samt lite annat.....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0