Tvätta, städa eller skotta snö......

Eftersom allting är relativt, kan jag idag säga att det är mycket roligare (hmm..) att tvätta och städa än att skotta snö, så så får det bli. Får väl spara lite göromål åt maken också, då han kommer hem framåt eftermiddagen efter en tredje dag med Möbelcupen.
Kommer i och för sig inte så långt heller, då han har tagit bilen. Vi ställde nämligen av Saaben för vintern vid första advent och den har heller inget batteri, då det var kaputt när maken kollade det på bilverkstaden. Lämnades därför kvar direkt och nå't nytt köper vi inte förrän till våren, om vi ska ställa på bilen igen eller sälja. Blir ett senare beslut att ta.
Ja då var det hyfsat städat och tvättmaskinen jobbar på, sen fuskade jag allt lite med att sopa av snön från trappan och en liten bit till, men det skulle ju fortsätta komma ner till framåt kvällningen, så finns säkert massor att ta hand om framöver också.
Lånade makens kängor och var ute en sväng till och sopade undan, så det går att köra ner en bit på gårdsplanen iallafall. Minst 2-3 dm elände, har kommit nu och det är närapå 3 dm för mycket av den vita varan. Så tycker iallafall jag!
Köttbullar till symötet imorron kväll är också klara, äggen är kokta, sillburken köpt, så bara Jansson kvar under morrondagen. Nu väntar jag bara på middagsfisken i ugnen och att DET SKA SLUTA SNÖA!
 
Here we go again.......
 
Gott om talgoxar i restaurang-trädet.
 
....och här har jag varit ute och "rivit" lite.
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0