Vad ska man göra nu då.....

på fredagarna, när Idol är slut? Ja för det första "behöver" man ju inte spela in "På spåret", utan kan se det live.
Sen har jag handlat klart alla julklappar för längesen, så springa runt som en skållad råtta i julhandeln, behöver jag inte heller göra.
Får väl sitta och titta på småfåglarna när dom äter, då maken har spikat upp en ny "restauranglänga" precis utanför altanen. Arbetet övervakades av fru And, som såg en aning skeptisk ut, så nu springer  hon väl och skvallrar för övriga flocken. På detta sättet blir det enklare att fylla på och kanske att kajorna tänker en extra gång innan dom snyltar, då det är väldigt nära huset.
För övrigt idag har jag varit en runda på torghandeln, vilket var ett bra tag sen sist. Blev några små inköp och sedan förflyttade jag mig till mataffärerna, för påfyllning och köp av "specialtillbehör". I gallerian stod Lions parkerade med julkärveförsäljning och den kunde man ju inte smita förbi. Hade jag inte tänkt göra heller, då kärve var ett av inköpen som stod på listan. Nästa anhalt Systemet, så nu finns det även julöl i stugan. Sen var det enkelt att slinka in till grannen och där blev jag med en ny fleeceväst och stötdämpande sulor till vinterstövlarna, som ska provas omgående.
När jag kom hem serverade Inga schnitzel till middag och den här gången hade hon tagit fasta på mitt råd och bankat filén med köttyxan och det blev mycket bättre. Sen fixade hon en orientalisk köttgryta till morrondagen av bara farten. Nu ska jag nog börja planera logistiken för alla moment i julfirandet, så det verkligen blir tid över till de roligaste inslagen. Inga har ju begärt ledigt hela helgen......... 
 
Det blåste visst en del inatt, den här skyffeln stod på trappan lutad mot husväggen igårkväll.
 
Hyfsat väder, slutat blåsa och solen speglar sig i "bönan" i rondellen i Tibro.
 
Småfågel-restaurang (typ "food-court") under konstruktion.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0