Vilken tur.....

...att jag bestämde mig för att spela in matchen Tottenham-Liverpool. Storseger för Liverpool på bortaplan, utan Gerard som är skadad. Dock var Suarez med, inblandad i samtliga mål och för dagen lagkapten. Ja, som jag sagt förut, spelar han fotboll och struntar i att göra dumheter på planen, finns det inte många som kan konkurrera i sevärdhet och skicklighet.
Sevärt är det också alltid med Pia Sundhage som intervjuobjekt. Hon har en väldigt hälsosam distans till all uppmärksamhet och betonar i alla lägen samarbete med andra som framgångsfaktor.
Det blev alltså en aning sent i säng (som om det var nå'n överraskning egentligen), då jag fått kallelse till KSS för mammografi och behövde sätta väckarklockan på en ganska tidig tid.
Svårt att somna, i vanlig ordning så det blev inte mer än max sex timmars sömn. Men upp kom jag och iväg i tid.
Nu går den här typen av besök ganska fort, (över på tio minuter) vilket gav tid för en mini-shopping på Elins Esplanad. Behövde nämligen en ny spotlight här vid datorn, då den gamla "åt" glödlampor och slutligen utlöste proppen. Bäst att kasta tyckte jag då och har nu köpt en ny, inte helt optimal men jag kanske vänjer mig.
Kilade även in på Cassels och hittade en tröja som föll i smaken, så den fick också följa med till Fagersanna.
Men först ett stopp på gymet för att svettas lite, halvvägs hem.
Shoppade även mjölk, (på Tempo i Fagersanna) eftersom det var helt slut på den varan i kylen. Då passerade jag några isterband som ville bli middag hos Bergs och det hade jag inte hjärta att neka dom.
Inspelningsknappen på TV:n är bra skit....... nu ska jag titta på "Så ska det låta" innan kvällens program börjar.
Inga nya foton tagna idag, så det får bli "lite skåpmat":
 
"Julstämning" i mors hem sent fyrtiotal, med min framtida far på besök hos blivande svärföräldrarna i Ljunghem, Tibro.
 
Bläckfiskar på parad.......
 
...med fler kompisar i släptåg.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0