Installation

Fint väder idag, några grader kallt, sol och flera personer ute på isen åkande skridskor. Jag tog en tur till Tibro för att "hälsa på" hos second hand och besöka ytterligare ett ställe för avlämnande av visitkort, samt lite marknadsföring i egen sak. Vi får se om detta ger något framöver jobbmässigt, men visat intresse och kontakt  är iallafall etablerad.
Sonen var delgiven tid för middag, återstod bara att se om han skulle dyka upp, vilket han till sist gjorde. Efter mat och fika (hade varit "olydig" och inhandlat bakverk i Brödboden till kaffet) var det dags för far och son att ge sig på monteringen av den "nya" satellit-TV-utrustningen och dom håller på än.
Skönt att hålla sig på avstånd, men hittills har det gått lugnt och städat tillväga och (ta i trä!) ingen har ramlat ner från taket. Vi får se hur det slutar, men just nu låter det om TV:n, för Chelsea kvitterade precis till 1-1 mot Newcastle.
Reseletandet fortskrider och jag tror mig ha funnit några intressanta altenativ åt symötet till överkomligt pris, fördelade på flera länder.
Ikväll får jag väl sälla mig till "den töntiga skaran" som glor på Melodifestivalen, men vett att skämmas för detta har jag ingalunda. Snarare är det väl allmänbildning och lite småkult istället, såg också att därefter följer en ny engelsk kostymdrama-serie, vilket jag aldrig har kunnat motstå.
 
"Två små fåglar på en gren".... nej bara två kajor i sly-skogen.
 
Nerförsbacke på hemväg, med ett litet flygplan därborta på himlen. Poäng till den som hittar det.....
 
Tänk om det varit sommar och man befunnit sig här istället, Clovelly i Devon.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0