När det inte"snöregnar", regnar det bara......

Vilket härligt väder vi har denna årstid. Det kan inte riktigt bestämma sig för om vi ska ha snö eller inte och då blir det dag efter dag ett evigt slaskande, med nederbörd till ingen nytta.
Så också idag. Föga inbjudande att ge sig ut i, men hade en del ärenden till centralorten. Ta blodprov på vårdcentralen, leverera fuskvantar till frusen bonusdotter med ledvärk och fylla på förrådet av det goda vita vinet vi drack upp i fredags. Lite blandad kompott med andra ord, till ackompanjemang av finlemmat snöblask, som gör oss den äran att fortfarande komma ner och nu är snart klockan fem.
Sprang på några "gamla postisar" och tjata en stund innan jag återvände hem till Inga som så fort jag kom innanför dörren startade laga dagens middag. Idag bjöd hon på stuvad vitkål med kabanoss-korv och maken fick en "fjäskpotatis" så han slapp äta vitkål. Tänk vad hon är snäll ändå, den där Inga.... 
Det var så uppskattat att han bjöd på nybryggt kaffe efter maten. Smakade väldigt bra serverat i mugg, inburet till mig vid datorn.
Nu börjar det skymma och då återstår bara utbudet på TV:n, sett från stickfåtöljen.
Kunde vara värre......
 
Roade mig med att ta ett foto på en liten morfarssamling och lägga upp till Slöjd i Väst, förut.
 
Nu är förrådet "fullt" igen.......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0