Skitväder...igen!

Som sagt inget roligt väder alls i förmiddags och inte blev det ett dugg bättre framöver heller när snön började trilla ner, igen. Inte något ymnigt snöfall utan sådär trist tråkigt fint, nästan som regn. Dock var det för kallt för regn, så det blev ett trist grådis av alltihop istället.
Hade "beställt" gröt på sängen idag och det fungerade. Efter en snabbdusch bar det av till second hand, för att lämna av en kasse och se om något nytt spännande fanns att bära hem istället. Inte så mycket idag, bara trettio kronor spenderat och vidare mot ICA, där ett paket med ny telefon fanns att hämta.
Var även inne på Brödboden och beställde "godis" till nästa vecka, så det säkert skulle finnas precis rätt sort åt mig. Samt testköpte ett frukt&nöt-bröd som vid provsmakning var helt ok som omväxling, nyttigt också kan vi väl anta.
En tur till Hörnebo för en gratis kopp kaffe med leverpastejmacka och delad semla, blev det därefter och sen kunde jag inte dra ut på eländet längre, utan for till gymet.
Och precis som vanligt är det såååå skönt efteråt. Fortsatt skitväder och skymning gör som bäst slut på den här dagen. Ikväll sällar jag mig så till schlagernördarna i väntan på Mr. Selfridge. Har återupptagit stickningen på tröjan till mig, som jag påbörjade före jul. Tar väl ett tag innan den blir klar, men förutom alla andra tröjor som hänger i "min butik", är lagret också fyllt till brädden med "fuskvantar". Så nu får jag försöka hitta på annan terapi, mera städa skåp och lådor kan ju vara en möjlighet, som dessutom är av verklig nytta.
 
På hemväg i skitvädret.....
 
....och skymning i fortsatt skitväder.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0