Burkar och Skeasta'n runt

Ett bra sätt att komma igång på lördagen är att besöka second hand. Man vet aldrig vad som finns att handla, så det är nästan spännande att åka dit. Sen vill man ju inte komma för sent heller, så det är "urplockat". Idag hade jag en liten kasse att lämna, innan jag började min "genomgång" på nya fynd.
Inte för att jag är i direkt behov av "nya" burkar, men idag fanns det några av den mindre varianten som tilltalade mig och man vill ju hitta något att köpa, när man väl åkt dit. Av två orsaker faktiskt, det är alltid kul att handla nå't fint och pengarna man spenderar går till hjälpverksamhet, "Två flugor i en smäll" alltså.
En och annan person att prata bort en stund med, finns det också oftast, så även idag.
Hemma tog jag tag i middagen och gav sen order om gemensam promenad. Det senare var väl lite segt innan vissa kom till skott. Inte förrän jag "hotade" med att gå själv, blev det lite liv i maken.
Nu tyckte väl han att det blev både för långsam takt och väl kort sträcka, (han sa dock inget) men jag tyckte att två kilometer i -10C, var precis lagom, Skeasta'n runt.
Bänkade mig därefter vid fotboll och handboll på TV, samt satte igång att sticka. Nu räckte tyvärr inte den färgen som barnbarnen beställt, så får överväga en shoppingtur till Hjo imorron, ....eller måndag.
 
Vädret var ganska fint när jag återvände från Tibro, här några bilder från hemfärden.
 
Raden av sommarstugor,nere vid sjön i Ransberg......
 
och här fortsätter dom uppför backen åt andra hållet vid Örlenbadet.
 
Vinteridyll utmed vägen.
 
Nu är jag snart hemma, bara en dryg kilometer kvar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0