Citronglass

Det tog väl ett tag att somna inatt, men lite sömn blev det ändå till slut.
Maken hade satt väckning, för han hade en "date" med Janne i Hörnebos klubbstuga, för att fotografera lagvimplar. Han har så udda intressen min man, just nu är det klubbmärken som tar mycket av hans tid, där vid datorn. Men finner han nöje i detta, så varför inte säger jag.
Skrev igår färdigt en skadeståndsansökan till Försäkringskassan med yrkande om den summa de anser jag inte är berättigad till. (Eftersom alltsammans beror på den felaktiga information dom gett mig vid telefonsamtal, hävdar jag skadestånd istället för ytterligare, tröstlösa överklaganden.)
Passade sedan idag på att förena nytta med nöje (hmmm..) och ta en promenad ner till brevlådan, så brevet kom iväg snabbt. Handläggningen tar ju bevisligen minst sex veckor, så här ödslar vi ingen tid.  (Inom parentes sagt: Om ni bara visste hur kränkande det känns att få betala för fel som man (med säkerhet vet), inte själv är skyldig till.
Pyttipanna fick det bli till lunch, kändes helt ok, kanske var det lite terapi att skära ingredienserna i småbitar i nuvarande sinnesstämning och vad passar sen bättre än citroner, om man redan är riktigt sur?
Hade funderat ett tag på att testa glass med citronsmak, så det blev nästa uppgift. Smakade riktigt gott kan meddelas och nu har mörkret åter lagt sig över Fagersanna (det riktiga alltså!).
En kopp kaffe till och sen fortsatt stickning, på en ny prototyp. Vi får se om den blir som jag har tänkt mig, (vilket det sällan blir men....) foto kommer "om det liknar nå't," när den är klart.....
Sen är det ju handboll också, både idag och imorron på TV, alltid något att glädjas åt.
 
Vår nya vän i köket, som jag handlade när maken rotade i tidningsarkivet igår hos SLA.
 
Julgranen har idag "degraderats" till fågelbuske vid mathuset....
 
Här tillverkas god citronglass, finns bara lite kvar, gömd i frysen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0