Gör och det "vart" gjort!

Även idag fick maken finna sig i manuell väckning, med frukosten serverad så det borde inte ha känts alltför hemskt. Därefter påminde jag om att det var förberett för att montera upp TV:n på väggen och sa i samma andetag: Gör! och det blev gjort, nästan precis mesamma.
Värre var det dock med strykbrädan som jag lämnat framme i flera dagar, att använda till strykning av skjortor, "hinner inte" var kommentaren för tre dagar sen, så idag ställde jag undan det dukade bordet och klädesplaggen får väl ligga kvar i strykkorgen på obestämd framtid. Inte stör det mig egentligen, för den står i grovköket. (stryker dom gör jag inte, den här gången).
Vi får se om vi blir nöjda med "hotellplaceringen" av sovrums-tv:n, men det blir nog bra tror jag.
Hur man sen kan välja pannkakor före kålpudding, till middag är fullständigt obegripligt i mitt huvud. Men tur var väl det för undertecknad, då jag fick just kålpuddingen som var kvar från gårdagen.
I ett sånt läge, stekte jag med glädje pannkakor som "surrogat" till maken. Alla nöjda och belåtna och det finns faktiskt en pannkaka över som jag kan norpa till kaffet.(haha!)
Sen är det ju fredag, inte dumt alls.
Irriterar mig bara en aning på att när inte Sverige kvalificerade sig till VM i handboll, väljer TV 4 att "gömma undan" de fåtal matcher som sänds, i TV4 Sport Extra. En kanal som jag, trots ett massivt utbud för övrigt, inte har tillgång till.
 
Så blev det och vi ska  fixa iordning sladdarna......sen ;-) men den funkar iallafall såhär.
 
Alla två var nöjda med menyn som serverades.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0