"Kors i allsin dar".....

Först ringde vårdcentralen på föraviserad tid och jag fick komma in till distriktssköterskan, för att kolla "en liten halvond bula" vid örat, som poppade upp i torsdags, försvann till kvällen men var tillbaka igår igen.
Nu hade det mesta släppt när jag kom dit vid middagstid idag, men ett råd var att bita i en riktigt sur citron. Det kunde eventuellt hjälpa om det återkom igen.
Sen blev det en vända på ny rea i Family House och jag kom därifrån med stödstrumpor i den glada svarta färgen jag väntat på att de skulle få hem. Om dom passar får vi se, men värt ett försök vid pris 29 kronor. I påsen trillade även ner en kraftigare röd långärmad t-shirt, med det facila priset av en femtiolapp.
Returer på postorderköp blir det ju alltid, så dom lämnades av hos ICA.
Sen handla lite småsaker hos Tempo Fagersanna på hemvägen, mot middagen som blev aningen sen idag, runt halv fyra hann klockan bli. För väl innanför dörren på Tempo, ringde min mobil och däri fanns den länge jagade handläggaren från Arbetsförmedlingen. (Instämmer med Gert Fylkings "Äntligen"!)
Nu har vi ett personligt möte inbokat om en dryg vecka. Ja hur svårt behöver det egentligen bli? Brister i myndighetens rutiner uppenbarade sig dock som förklaring (om man nu ska lita på den orsak han anförde, till tystnaden).
Visst ska man ha förtroende för att folk är ärliga, så versionen att han varit sjuk torsdag-fredag får gälla. Men ett stort problem i sammanhanget är dock att inga sådana uppgifter nått, vare sig kollegor eller kundtjänst att anföra "till hans försvar". Nu lämnar ju handläggningen av mitt ärende mycket övrigt att önska ändå, men skit ska den ha som är ansvarig, ingen annan. Där ska i sanningens namn sägas, att han ska få sin chans på mötet ("innan dom faller"). Som jag förklarade i telefon, finns det mycket att dryfta och reda ut, samt att informera mig om angående framtiden, korrekt sådan som omväxling, skulle glädja mig mycket.......
.....och vara en trevlig överraskning! Oj, vad det behövs just nu.......
 
Nu ska jag läsa broschyrer som kom med posten idag och kolla reklamen, till en kopp svart....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0