Man ska va' ute i god tid.....

Idag har det inte hänt så mycket...igen. Matlagning stickning och JVM-final för "småkronorna" har dock stått på agendan. Chili con carne till middag, idag och imorron blir det plommonspäckad skinkstek. Ytterligare ett antal "hand-strumpor"/värmare är halvklara, men det gick ju inte riktig som önskat för hockeygrabbarna.
Vädret har inte varit direkt inbjudande, dimma och några minusgrader har resulterat i inomhusaktiviteter.
Hmmm...aktiviteterna har inte direkt varit fysiskt utmanande, men det kan väl gå för sig ibland det också. (Jag var ju på gymet igår och maken tog en kvällspromenad, så det så....)
Ett nytt kuddfodral till soffan är sytt och starten för julens uttåg började alltså där idag. Blir väl några tomtar om da'n nu ett tag framöver, tills inga spår finns kvar.
Sen har vi i symötesföreningen "Mölndals okyrkliga..." bestämt att vi ska försöka oss på en utlandsresa tillsamman framåt hösten, så jag har börjat dammsuga internet på tänkbara alternativ, går väl sådär hittills.
Men är man på tårna, kan det rätt som det är "ramla över en", något intressant och det är ju inte direkt tråkigt, att leta resor.
Utmaningen ligger snarare i att hitta det som passar sju personer, både i utformning, pris och tidpunkt.
Sen får jag ju inte missa lotto-dragningen ikväll.....!
 
Kanske kan detta passa......(Altea i Spanien)
 
...eller Cefalu på Sicilien,
 
Nerja, Costa del Sol i Spanien, eller någon helt annan stans. Den som letar får se.....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0