Tanten har fått en idé.....

....undrar nu bara om berörda är intresserade och kan se det positiva. Återkommer i ärendet när/om det över huvud taget blir någon reaktion på förslaget.
För övrigt har det kokats (och ätits) dillkött, mums!, samt blivit en utflykt till second hand och inhandlats diverse livsmedel, annars inte mycket nytt.
Håller också som bäst på att samla ihop alla deklarationspapper som anländer såhär års. En hög för mig & maken, en hög till mor, fars dödsbo och syster. Det är också dags att fixa redovisning som god man, där finns det ännu mer papper att samla ihop och katalogisera, men arbetet är startat.
Måste bara kommentera ett TV-program (TV 3) Svenska Hollywoodfruar, vilken skit. Hur kan man bara sända sån't? Har inte tittat på föregående säsonger, men haft en förutfattad mening om kvalitén, så tänkte för nå'n vecka sen, dags att kontrollera "det förmodade eländet".
Snacka om att ha fått vatten på sin kvarn. Har sett två och ett halvt avsnitt, så nu vet jag hur totalt urkass och intelligensbefriat programmet är. Helt sanslöst att man vill lägga sin tid på sån dynga, ångrar själv mitt slöseri med tid.
 
Köpte idag en ram som ska återanvändas till en av mina fina Englandsakvareller, så den kan hängas upp.
 
Hittade också lite fuskfrukt i fina färger, att pryda ytterdörren med.....
 
till sist "the real thing" som går att äta!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0