Det "sket sig" för både mig och skatan.......

Sonen landade ordentligt igårkväll  på Arlanda efter sitt "Californian adventure", något trött och längtade hem till sin egen säng. Men se det finns inga tåg alls från Stockholm efter klockan 18.15 mot Göteborg sommartid. Han var inte direkt nöjd med detta, kan meddelas.
Dock med en annan dygnsrytm i kroppen, var han pigg redan vid fyra-snåret och hittade ett tåg klockan sex.
Fadern som erbjudit hämtning i Skövde, kunde på Skype läsa att han redan vid åtta satt på bussen hem till Tibro.
Tydligen hade dom därborta förutom frossande i megahamburgare, anammat en sundare livsstil. Varje morron startade med antingen simning eller promenad. Nu skulle han fortsätta på den inslagna linjen och teckna medlemsskap hos Gym 22, men bilbatteriet ville inte arbeta, så han var tvungen att ta en extra sväng för att ladda. Effekten av detta blev att rätt som det var stod han i vårt kök, medan bilen gick på tomgång utanför.
Snabbt och enkelt såg vi till att han blev medlem i Fagersanna IF, för då blev det mycket billigare avgift hos gymet. Han tackade nej till fläsk och bruna bönor, men sa jatack till köttfärssås i doggybag med hem.
Maken var och handlade på Tibro byggvaror igen vid lunch, denna gång stenar att stapla, till bänken vid muren och några långa plankor. Men det var för varmt att jobba, så han sparade det till morgondagen.
Själv har jag dammsugit internet efter "det perfekta semesterfyndet" och hittade i förrgår ett ställe vid Franska Rivieran, men se det var inte ledigt när flygplanen behagade gå....så det var alltså bara att glömma (nu i höst iallafall).
Hittade dock ett intressant objekt på gammal välkänd mark och har börjat förfrågan, samt "pratat" med flygplanen om de vill flyga. Så långt ser det lovande ut..... 
Tittade så ut medan jag satt här och "knackade", fick se en skata som gömde en stor brödbit i gräsmattan och vände ryggen till. Då kom en fiskmås spatserande och tog helt sonika hand om gömman. "Easy come, easy go" kunde skatan, som var åskådare en bit därifrån, bara konstatera och mucka med en mås....näääää.
 
Nähä, det blir inget mer, får väl gå igen då....... 
 
Smakade bra det där vitlöksbrödet, ska tala om det för skatan när vi ses, haha!
 
Lite kanotfiske i kvällningen.....
 
....och mer trafik, både i luften och på sjön.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0