Lottovinst och bakpaus

Bänkad vid TV:n med som vanligt högt ställda förväntningar på dragningen, före innan bollarna börjar trilla på plats och med "plötsligt händer det" i bakhuvudet. Men detta övergår strax i att plötsligt ramlar fel bollar i rännan, blandat med en och annan med rätt nummer. Så också denna kväll, som slutade med en totalvinst av 23 kronor.
Inte direkt läge att korka upp champagne precis, men bättre än ingenting var det ju ändå.
Hade sedan bestämt mig för att åter se filmen "Kalenderflickorna" och satte mig tillrätta med stickningen, då den där lille på ena axeln hojtade: "Bakningen då!" (ja visst f...n) Det var ju totalt slut på bröd, inte ens en smula kvar i frysen och bara vitt "fågelbröd" i burken.
Då är det inte så dumt med reklampauser och på femman är de ganska långa dessutom. Första pausen hann jag sätta degen på jäsning och några avbrott senare när äggklockan ringde, räckte det uppehållet till utbakning av fyra brödkakor, satta på jäsning till nästa.....osv.
Då filmen var slut och däri en hel del om kakbak, fick jag så idén att slänga in lite korintkakor när ändå ugnen var varm. Det kommer dottern inte att ha något emot, när de anländer imorron.
För en gångs skull sitter jag och knackar på förmiddagen, innan jobbet. (Börjar först klockan tolv, så inte uppe med tuppen direkt). Men det blir en del annat under dagen, lunch med kompisar på Inredia, gymet och sen får jag inte glömma spela in kvartsfinalen. Förhoppningsvis kan jag undvika att se resultatet, men det kan bli svårt då TV:n alltid står på, på gymet....
 
Här har du din matskål........så lurar vi måsarna.
 
Vattenskidåkning på sjön.
 
"Pausbrödkakor" klara......
 
....så också småkakorna, med potentiell tjuv, tagen på bar gärning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0