Mycket att komma ihåg är det.....

Ytterligare en arbetsdag till ända och en massa grejer att komma ihåg. Det är nog också bäst att hjärnan fattar detta då det imorron är "skarpt läge" och ingen assistans/läromästare längre att fråga. Hon går på semester och ska givetvis ha en skön sådan, men ett och annat frågetecken kommer säkerligen att uppenbara sig framöver.
Bara att ha is i magen och sätta "tänkmaskinen" i on-läge.
Enda "orosmomentet" är väl teknik området. Där är det bara att erkänna sig något okunnigare än genomsnittet.
Men får väl ringa nå't barnbarn på 5-7 år, de verkar ju uppdaterade på det mesta i den vägen. (Haha, inte ens lätt att vara bara halvgammal, med andra ord.)
Maken kom på arbetsplatsbesök idag, då byggvaruaffären bredvid hade osmaken att vara lunch-stängd, när han ville handla. 
När jag sen anlände hem, hade han precis lastat ur de köpta varorna och jag skyndade mig att ta plats vid spisen, då det varit "rymning" från de sysslorna nå'n dag nu.
Men det blev omgående köttfärssås och biffar iordningsställda, till hungriga "matgäster", vilket innebär för maken, att bara värma och koka potatis till min hemkomst från jobbet imorron. Så vi ska nog överleva helgen...... tror jag.
Kanske hinner med att söka ett jobb också innan dagen är till ända. Vi får se om inspirationen håller i sig eller om det blir: "Gör inte idag vad du kan skjuta upp till morgondagen."
Nu skriker godistarmen efter kaffe och glass, vet inte om jag ska höra på det örat eller inte...... 
Ja, hörseln  är väl inte direkt dålig så........
 
En hel del turistbroschyrer på plats, men fler kommer det senare....
 
Nå't sånt här hade maken tänkt sig, bara grävarbetet kvar då......
 
....och såhär blev det med krukorna i tripp, trapp, trull-utförande. Kostnad totalt sjutton riksdaler....och fotografen fick vara med på ett hörn.
 
Kvällsmat till både stor och liten.....
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0