Snart ledig.....

Nio dagar går faktiskt ganska fort och nu är det dags för några lediga, som förmodligen går ännu fortare. Men det är väl inte hela världen det heller.
Idag hann väckarklockan precis ringa innan den manuella varianten satte nyckeln i dörren. Så snart bröderna Bus äntrat huset, blir morfar (fortfarande sovande) alltid överfallen och bråkad med.
Snabbfrukost för egen del och sen iväg för halvdag på jobbet, därefter är jag ledig till måndag.
Vädret var på sitt bästa humör redan från arla morgonstund, vilket Storebror genast talade om för morfar, innan han ens hade hunnit vakna. Han och även lillebror såg sin chans att få bada massor, hela da'n.
Jag tog svängen om apoteket och affären innan hemfärd för några inköp, medan (som det visade sig) övriga i familjen legat på stranden hela dagen, badat och fikat.
Nu finns det riktig salva, om någon mer får för sig att "bekanta sig med brännässlorna". Pannkakor på gång till middag och jag bidrog med färska jordgubbar till dom. Själv åt jag bara en, då hungern vid inköpstillfället föranledde en paj att "akutköra" i micron, så snart jag landat hemma. Men som efterrätt funkade pannkakan bra.....
Nu får vi se vad vi orkar mer ikväll, blir nog bara slappa som gäller, samt eventuellt lite grillad/kokt korv framöver.
Vi orkade åka och handla mjölk, samt byta trisslotten till två nya fräscha, med förhoppning om storkovan (som vanligt) men "skiter sig väl" (som vanligt).
Sen får vi väl glo på Ernst........ 
 
Bus- och kittelstund efter badet......vila? vad är det för något?
 
Vad ska vi bygga?
 
Endast en ynklig pannkaka blev det kvar......
 
och mamma spöar barnen.........i fotboll.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0