Ännu en tröja och fotboll...igen

Vaknade idag av en telefonsignal. Det var mors personliga bankman(kvinna) som jag sökt igår och lämnat meddelande, då banken hade tragit avgift för överföring av makens födelsedagspeng.
Ja man slutar aldrig att förvånas över hur mycket fel det kan bli både här och där, men i detta fallet kunde hon justera alltihop och sätta tillbaka kosingen. (Nu återstår att se om han får sina pengar, eller om hans fru lägger beslag på dom, som vanligt.) Det är iallafall vad han brukar hävda, att jag tar alla hans pengar.....
Men å andra sidan hindrar det aldrig honom från att handla, då han bara använder sitt kort. Om det finns pengar på kontot, bekymrar honom inte det minsta. Det överlåter han med varm hand åt mig att hålla koll på.
Olika äro sätten att förenkla tillvaron på och inte oroa sig över småsaker..... å andra sidan föredrar jag att veta hur finanserna ser ut, så man kan "stämma i bäcken" om så skulle behövas.
Igårkväll såg ytterligare en tröja dagens ljus och redan ikväll är ett halvt bakstycke stickat på nästa. Sverige hade ju kvalmatch i fotboll nu igen och det är nog bra att ha något "för händer" när man sitter åskådare på hemmaplan vid dumburken. För det var likadant som i fredags, att det händer inte mycket på plan.
Enda undantaget idag var att de lyckades vinna, vilket definitivt inte berodde på att de spelade bra, utan på klent motstånd och ren tur. Ja varför sitter man där egentligen?
Maken valde att kolla Fagersanna IF:s hemmamatch istället och frågan är om det kanske var roligare, men bara kanske. 
Nu ska jag gå ut i solnedgången och pilla ner lite bönor i jorden, så får vi se vad som kommer upp - om något..
 
Det är gott med saltgurka......
 
Flugsnapparen bor i holken i tallen även iår, här är hen.
 
Maken har  "backtränat" gräsklipparen idag.....
 
.....och här är senaste tröjan.
 
Ganska "ordinär" solnedgång var det ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0