"Generalrepetition"

Fint väder igen och alla de slag av fåglar som kretsar över gräsmattan, kvittrande och skrikande efter mat, till och med gråsparvarna sitter precis utanför altandörren och "väsnas". Jodå jag förstår allt budskapet, men även om jag smular sönder kex på gräsmattan, så kommer kajor och måsar direkt dom också.
Fru And har också varit här, klampande runt på altanen för att "beställa" sin ranson. Visst vaggar hon ner på gräset när jag närmar mig, men obekymrad över skället hon får på vägen. Ja vad är det man säger? "Det rinner av som vatten på en gås" och precis så fungerar det.
Till lunch idag körde jag en "övningsmeny" inför morrondagen och det funkar nog med repris, plus en del inslag som hoppades över idag. (typ snapsen)
Sortering och anteckning över kort till utställningsprojektet är också fixat, samt överlämnat till maken för inscanning, för vidare hantering. Bäst att vara ute i god tid, då har man fler möjligheter till att ändra och fixa senare.
Tvättmaskinen är lite oduglig har jag kommit på, den blöter ju bara ner alltihop, hänga, vika och lägga in struntar den i.
Är det ingen mer som har reagerat på detta halvdana jobb? eller (Gud förbjude) är det kanske bara undertecknads latmask som är klarvaken.
I brist på gräsklippare att trimma trädgården med, har maken just satt igång högtryckstvätten för rengöring av samtliga verandagolv istället. Inoljning har vi beslutat att vi skiter i från och med nu......
Kaffe är aldrig fel, men det var aningen för varmt ute i solen. Än så länge har jag skugga här vid datorn, men säkert bara en timma till......
Fotboll Spanien-Tahiti ikväll kan bli många mål kanske (åt ena hållet), men först premiären av "Sommar med Ernst".
Det missar maken mer än gärna....
 
Det här klarar vi nog igen.....
 
"I spy with my little eye"........growing grapes .....Yes!!
 
Sorterat kort: Varför lyckades morfar med att odla dill, min bara vissnar eller får löss, vid varje försök!
 
Makens eftermiddagsnöje.
 
Nykokt färsk aprikoskräm, funkar till kvällsmat.....
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0