Håret blev kort, men gräset var långt.....

Uppe ganska tidigt idag, med mitt mått mätt iallafall. Satte mig vid datorn och klickade runt på de vanliga rutinställena, samt läste tidningen och kollade om det hade hänt nå't på Facebook under natten...(haha, lite beroende är man allt, bara att erkänna).
När klockan var tjugo i tio tänkte jag att frukost skulle sitta fint och gick ut i köket, slängde ett öga på klipptiden, (som jag var övertygad om var satt till femtiden) men va' f...n! det stod ju 10.00 på lappen.
Så fort vet jag inte när jag duschade och fick på mig kläder senast, men en minut i utsatt tid satt jag i frisörstolen iallafall. Hon fick som vanligt order om att klippa lagom och vet precis hur jag menar, så lagom kort i huv'et traskade jag en halvtimma senare hemöver igen, för att intaga en något sen frukost.
Maken gick ut och skyfflade grus igen, då det idag inte regnade och jag fick lite senare i uppdrag att plocka bort allt "lullull" från gruset (vilket innefattade krukor, prydnadsstenar, ljuslyktor m.m.) så det skulle gå lite fortare att fixa underlaget. Sen rensade jag planteringsbordet från överskottet på plastkrukor, skyfflade en del grus och gjorde avbrott för kökstjänst: "Äta bör man....". Kaffe i glashuset och lite vila sen var vi igång igen och har fått ordning på större delen av gårdsplanen.
Fick låna gräsklipparen av grannen, då vår fortfarande inte har hört av sig från "sjuksängen" hos Börje, har "legat inne" över en vecka nu. Jag körde framsidan och det var så tjockt att maskinen stannade stup i ett. Maken började på baksidan och jag smet in i duschen, då jag hade så mycket svett i ögonen och imma på glasögonen att jag inte såg nånting. Då anlände "Lille" igen med kranbilen och nu har vi två mastodontkassar med jord, respektive bark stående på grusplanen. Bara att spotta i nävarna igen alltså, men inte idag........
Ska se fotboll Spanien-Italien. Heja Spanien!!!!....och sonen dök upp för ett långbad i jaccuzzin, för att relaxa innan USA-resan som startar på lördag.
Inga fick bjuda på en "fry-up", för han undrade om det kunde ingå i besöket. 
Hör nu från badrummet icke önskvärd musik, så får väl höja ljudet på TV:n för att göra egen avkoppling möjlig, men det kanske blir lurar så småningom för hans del, hoppas......
 
Morgontoalett....
 
Sen spanar vi på änderna. När dom kommer serveras frukost.
 
Nu blommar kaprifolen.
 
Här kommer första säcken med jord......
 
....och här är den med bark.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0