Lika bra att ta tag i det....

Det blev sent inatt, då vi inte var hemma förrän vid elvasnåret och möttes av myrornas välkomstkommitté.
"Otacksamma"som vi var, gick vi till motangrepp per omgående med dammsugaren, myrmedel och myrdosa. Tog ju sin tid och sen hade jag bloggandet ovanpå detta. Visserligen högst frivilligt, men har man bestämt sig för något så har man, åtminstone jag.
Framåt nästan tre "dråsade" jag isäng, men sovmorron till överdrift blev det iallafall inte. Vid tio-tiden var vi åter på benen, åt frukost och satte oss vid var sin dator igen. Några timmar senare tvingade mitt bättre jag iväg mig till gymet för ett pass. Men innan jag åkte lade jag en arbetsorder till maken: "att pronto slänga ut alla mattor och dammsuga stugan". Han fick en timme på sig, tills jag var åter från gymet, (lagom uppvärmd) för att ta tag i golvtorkningen av hela huset. Efter detta ett samtal till Anticimex för påfyllning av "välkomstdosor" till nästa myr-besök, så vi återigen står rustade.
Maken har gjort lite grävarbeten runt den nyanlagda muren. Förberett för, samt beställt en leverans med grus och jord till nästa vecka. Jag tog mig an lunch efter en välbehövlig och skön tvagning i duschen.
Sen ringde Happydays och ville veta hur vi haft det och vad jag tyckte, om det mesta på researrangemanget. Det spelade ingen roll hur mycket jag tänkte efter, kunde inte hitta något som var sämre än förväntat, men gott om saker som var bättre.
Lite proviant till ett ganska tomt kylskåp blev inköpt hos Tempo Fagrsanna, samt nytt tio-veckors Lotto inlämnat, vilket gjorde vissa hål i finanserna. Enda vinsten på gångna perioden var 23 kronor och det kan vi betrakta som en spott i havet, när det gällde avgiften för ny omgång. Men plötsligt händer det ju (sägs det ialllafall) och godtrogen som man är.......
Änderna har vi inte sett till sen vi kom hem, bara några högar på altanen, där dom inte får gå upp, fanns att skåda och avlägsna.
Dom surar väl för att "AndDonald's" har varit stängt ett par dagar. Vi får väl se om de dyker upp igen.
Dumburk och stickning har det inte blivit mycket av de senaste dagarna, så kanske dags att återknyta bekantskapen, medan maken roar sig med gärdsgårdsfotboll.
......och när man talar om "trollen" så landar dom på gräsmattan.
 
Först en bild från vår tur ut på öarna i Blekinge skärgård. Rastplatsen vid brofästet hade denna häftiga "skulptur".
 
"We are back", tillsammans med "småfolket" som åker snålskjuts.
 
....men hallå, vi vill också ha....
 
....därför bör man stå kvar, medan Herr och fru And dinerar.
 
 
Som avslutning en välbekant vy..... Borta bra men hemma bäst?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0