Midsommardag, vart tog du vägen?

Då jag tittade på en thriller inatt, (samtidigt som jag färdigställde senaste tröjan) blev det en sen sovmorron. Tro nu inte bara att maken som lade sig aningen före, kom ur sängen nå't tidigare. Nejdå, men han hävdar att det ändå var han som väckte mig....
Därom kunde vi fortsätta tvista om vi inte hade något bättre för oss, men flera korgar med ren tvätt skrek, (idag i falsett) att det var mer än dags att bli ihopvikta och inlagda i garderoberna. Orkade inte höra "oväsendet" så de fick som de ville. (bättre sent än aldrig)
Till lunch fanns lite rester att göra slut på. Maken var lite orolig där ett tag när han såg mig mäta upp ris för kokning, men "lugnade ner sig" när jag förklarade att han skulle få göra slut på köttbullarna och färskpotatisen.
Själv tog jag mig an kvarvarande köttgryta, till riset.
Suttit vid datorerna har vi sedan gjort båda två i var sin ända av huset, ute blåser det en del och är mulet, men inget regn hittills iallafall.
Nu är klockan snart sex och jag tycker det känns som söndag, må så vara men man vill ju inte att dagen bara skall försvinna. Men ok, tag lärdom, "kör repris" imorron, då det verkligen är  söndag och gör nå't vettigt.
Då kan en lyckad Lotto-dragning firas, för den har vi kvar ikväll.
Ja det sista som överger människan är hoppet.......
Lite kaffe på det kanske?
 
"Sovmorron-orsaken"
 
Äntligen denna läsk i Sverige, få ligga till sig i kylen nån dag.
 
Ole, dole, doff.........
 
Dä, ä' mulet ida'!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0