Morfar-text och kossor

Igår kväll fick jag ett städryck, ingen storstädning men en uppsnyggning av både köket och badrummet blev det, efter att jag tittat på "Barnmorskorna".
Efter detta satte jag mig vid burken igen och stickade vidare på nästa tröja, samt tittade på reprisen av Anna Travis, vilken var sista delen av tre och jag glömde bort den i torsdags.
Imorse (efter frukost i glashuset) blev det en "marathon-dag" vid datorn för textbearbetning och "sortering av morfar," inför mötet imorron med handledaren på museét. Sen har jag även förberett en del, då date i Skövde med nytilldelade arbetsförmedlaren, står på tur därefter.
Middag hann jag också laga och fläskfilén blev till både schnitzel idag och gryta imorron.
Änderna kommer och "går", flera gånger på dagen. Nu är dom ju alla så lika att det är väldigt svårt att veta hur många gäster jag egentligen utfodrar på "AndDonald's fly-in", men jag har kunnat konstatera att det är åtminstone två-tre hannar som kommer regelbundet och eventuellt två honor dessutom.
Började bli lite misstänksam då  "kraschlandningarna" på gräsmattan ökat markant den sista tiden. Dessutom råkar dom komma samtidigt ibland och då kan det bli flyg-fight.
På middagen idag drabbade dom samman, så vi fick ducka där vi stod och beundrade den ur formen framtagna nygjutna muren, bara centimeter till godo från en and-lig krock så att säga.
I eftermiddag gjorde jag också klart ett brev till min faster i "Sumpan", det var ett tag sedan jag skickade nå'n kossa nu......
Fotbollslandskamp på TV väntar härnäst........
 
Muren fortfarande i sin form på förmiddagen.
 
Frukost i glashuset hos gurkplantorna.
 
Efter att maken tagit bort formen, finputsade "murarmäster" nu på eftermiddagen
 
....och här en hälsning till faster.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0